iLive

Allen & Heath T112 + iDR48 in de verhuur

De iLive-T Series heeft alle bekende en benodigde features zoals bekend van de huidige iLive serie, maar is nu compacter.
De T Series bestaat uit een fixed I/O iDR-32, een iDR-48 MixRack, een iLive-T80 en een iLive-T112 bedieningsconsole met een CAT5 verbinding. Elk mixrack kan worden gebruikt met iedere bedieningsconsole, en alle modellen zijn uitwisselbaar met de reeds bestaande iLive units.
De iDR-32 MixRack beschikt over 32 mic/line inputs en 16 outputs in een compact 4HE frame, terwijl de iDR-48 beschikt over 48 mic/line inputs en 24 outputs in een compact 6HE frame. De iLive-T80 en de iLive-T112 mixingconsoles beschikken los daarvan ook nog eens over respectievelijk 8 in- en 8 outputs en 16 in- en 12 outputs.
Dit kan worden gecombineerd met de mixracks zodat het aantal in- en outputs voor de iLive T80 in cominatie met de IDR-32 mixrack komt op 40 in- en 24 outputs en de iLive T112 in cominatie met de IDR48 op 64 in- en 36 outputs.
De systemen beschikken over de nieuwste dualcore DSP technologie, EQ en delay voor alle kanalen, wat betekent dat er voor elk kanaal een aparte 3rd octave graphic EQ beschikbaar is, evenals een parametric EQ.
De belangrijkste innovatie voor de T-Series is het gebruik van Allen & Heath ACE (Audio Control Ethernet) link. Deze maakt het mogelijk lange afstanden tussen de console en het mixrack te overbruggen, middels het gebruik van een eenvoudige CAT5 kabel.
Deze CAT5 verbinding zorgt zowel voor de data als voor de audio overdracht tussen beide.
Een optionele inputkaart maakt het gebruik van bijvoorbeeld EtherSound, MADI en Aviom? interfaces mogelijk. Een ingebouwde network- switch en MIDI poorten maakt het gebruik van laptops en MIDI devices eenvoudig.
De T- Series is uitwisselbaar met de reeds bestaande Allen & Heath PL Serie remote controllers en de iLive Editor software- een op JAVA gebaseerd programma dat het programmeren en besturen van het complete audiosysteem erg gemakkelijk maakt, online en offline.
De iLive T80 en de iLive T112 bedieningsconsoles maken gebruik van dezelfde iLive fader strip layout met 4 layers per bank, en de mogelijkheid om iedere kanaalstrip (per layer) van een eigen kleur te voorzien. De ingebouwde touchscreen maakt het bedienen eenvoudiger en erg overzichtelijk. Het geeft een duidelijk overzicht van processing en systeem configuraties. Alle settings kunnen worden opgeslagen en worden ingevoerd middels een USB stick.




NIEUWS

LABGRUPPEN IPD
Naast de PLM-series en de FP-series beschikt L&C nu ook over de IPD-series.

Deze lichtgewicht 1HE ver...
lees meer >>>


LABGRUPPEN
Lab.Gruppen FP-series & PLM series in de verhuur

Lab.Gruppen is in de PA-wereld de Rolls Royce onder ...
lees meer >>>

Webdesign: i-3 Reclamebureau